Tack

Kära jag.

Tack för att jag tar hand om mig själv och för att jag lyssnar till mig när jag behöver lätta mitt hjärta. Tack för att jag ser mig, hör mig, lyssnar och förstår, för att jag ställer upp för mig själv och för att jag vill mig väl. Tack för att jag hjälper mig själv, stöttar mig när det behövs utan att lägga mig i och för att jag kan samarbeta även när jag inte är överens med mig själv. Tack för min hjälpande hand, när jag är trött och orkeslös.

Tack för att jag alltid följer med mig själv och för att jag tar mig med till ställen där jag mår bra av att vara. Tack för att jag tar mig därifrån, när jag inte längre vill vara där. Tack för att jag orkar med mig själv, för att jag inte sviker.

Tack ska jag ha, för att jag finns.

Tack för att jag bryr mig om mig.

Vägen

“Vägen”, akvarell.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *