Tänk själv

2012-12-11 16.53.51Som inbiten, autodidakt, självutnämnd tänkare, tänker jag lite extra just nu, medan julen rullar på och man ändå är igång och stånkar, smörar, kokar ihop, njuter, raskar, firar, steker, härjar, myser, pyntar (fornnordiskt uttryck för pimpar) och försöker hinna med så mycket som möjligt innan året är till ända. Tänker lite extra på alla, överallt. Ja, allting faktiskt. Önskar alla fred, frid, ro och tro på att alla får det mycket bättre än varandra. Att alla får rätt. Med rätt julinställning, skruvad åt rätt håll, i en något skruvad värld, ska det nog kunna gå det med.

 

 

Jag tänker så mycket att jag nästan ramlar omkull,  på att jag Grävdärdustår-wså innerligt tror på det gamla ordspråket “Den som gräver en grop åt andra faller ofta själv däri.” Funderar på att om någon trots allt väljer att gräva en grop, samtidigt kunde passa på att fylla den rejält med något som gagnar både sig själv och andra, så att ingen av oss får plats om någon skulle råka falla och riskera att ramla i.

 

 

 

Önskar även, med tanke på dessa tankar,Ansikte-w
att vi alla ska kunna se varandra i ögonen även i framtiden.

Stort tack till dig, som tog dig tid att läsa detta. God jul på dig och gott nytt år.

/Anna-Greta

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *